The Love Land Foundation

Loveland Foundation zet zich in voor gemeenschappen van kleur, met een bijzondere focus op zwarte vrouwen en meisjes.

The Audre Lorde Project

Het Audre Lorde-project is een community en organisatiecentrum voor de LGBTQ+ gemeenschap van kleur, gericht op het gebied van New York City.

ACLU

De ACLU werkt voor de rechtbanken, de wetgevende macht en de lokale gemeenschap om de individuele rechten en vrijheden die door de grondwet en wetten van de Verenigde Staten aan alle mensen worden gegarandeerd, te verdedigen en te handhaven.

Unicorn Riot

Unicorn Riot is een non-profit mediaorganisatie van artiesten en journalisten. Ons werk is gericht op het blootleggen van de oorzaken van dynamische sociale en ecologische problemen door de verspreiding en verkenning van duurzame alternatieven in de geglobaliseerde wereld van vandaag.

NAAACP Legal Defense & Education Fund

Het NAACP Legal Defense and Educational Fund, Inc. is Amerika's belangrijkste juridische organisatie die strijdt voor raciale gerechtigheid. Door middel van rechtszaken, belangenbehartiging en openbaar onderwijs streeft LDF naar structurele verandering om de democratie uit te breiden, ongelijkheden uit te bannen en raciale rechtvaardigheid in de samenleving te bereiken die de belofte van gelijkheid voor alle Amerikanen vervult.

LGBTQ Freedom Fund

Het LGBTQ Freedom Fund betaalt borgtochten om de vrijheid en veiligheid van mensen met een laag inkomen in Amerikaanse gevangenissen en immigratiefaciliteiten te waarborgen, met een focus op LGBTQ-mensen.

Community Justice Exchange

De Community Justice Exchange ontwikkelt, deelt en experimenteert met tactische interventies, strategische organisatorische praktijken en innovatieve organisatietools om een ​​einde te maken aan alle vormen van criminalisering, opsluiting, bewaking en controle.

Amnesty International

Onderzoekers van mensenrechtenschendingen, mensen die rapporten opstellen om schendingen aan de kaak te stellen, lobbyisten die met machthebbers praten, mensen die educatieve programma’s ontwikkelen, creatieve koppen die effectieve acties bedenken, mensen die meedoen aan onze schrijfacties, die handtekeningen onder petities zetten, die de media informeren, die gastlessen verzorgen, die geld inzamelen: samen vormen zij Amnesty International.

Center for Black Equity

Als wereldleider van de Black LGBTQ + Pride-beweging overwint CBE belemmeringen voor toegang tot werk en gelijke kansen door gemeenschapsleiders uit te rusten met de vaardigheden, ervaring en kennis waarmee ze hun volledige potentieel en het volledige potentieel van anderen kunnen ontketenen.

The CDC Foundation

De CDC Foundation is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die door het Congres is opgericht om filantropische en particuliere middelen te mobiliseren om het essentiële werk van de Centers for Disease Control and Prevention op het gebied van gezondheidsbescherming te ondersteunen.

Heart to Heart International

Heart to Heart International verbetert de toegang tot gezondheidszorg in de VS en de rest van de wereld. We bereiken deze missie door middelen te verdelen, trainingen te geven, vrijwilligers in dienst te nemen en te reageren op rampen.

Direct Relief

Direct Relief is een humanitaire hulporganisatie, actief in alle 50 staten en meer dan 80 landen, met als missie het verbeteren van de gezondheid en levens van mensen die getroffen zijn door armoede of noodsituaties - ongeacht politiek, religie of financiele draagkracht.

Beirut Emergency Fund

We geven achtergestelde Libanese gemeenschappen de instrumenten om duurzame economische kansen te creëren die hun levensonderhoud zullen verbeteren.

Save the Children: US Border Crisis Children's Relief Fund

Kinderen mogen niet het trauma meemaken van dagelijkse bedreigingen, traumatische vlucht, gedwongen verwijdering van hun ouders, gevaar aan de grens of voor onbepaalde tijd opsluiting door de Amerikaanse regering. We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat de rechten van kinderen worden beschermd en gerespecteerd en dat ze gezond en veilig zijn.

Human Rights Watch

Human Rights Watch onderzoekt en rapporteert misstanden over de hele wereld. We zijn ongeveer 450 mensen uit meer dan 70 landen die als landenexperts, advocaten en journalisten werken om de meest kwetsbaren te beschermen, van kwetsbare minderheden en burgers in oorlogstijd tot vluchtelingen en kinderen in nood.

SESOBEL

SESOBEL is een toonaangevende organisatie voor de speciale behoeften van lichamelijk en geestelijk gehandicapte kinderen en hun families in Libanon. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft ze een uitstekende reputatie op het gebied van dienstverlening in de regio.

Princess Margaret Cancer Centre

The Princess Margaret is een van de grootste kankercentra ter wereld. Ons team is gevestigd in Toronto en is toegewijd aan zorgzaamheid, leren en het vinden van antwoorden.

Khalsa Aid

Khalsa Aid is een international NGO met als doel wereldwijd humanitaire hulp te bieden in ramp- en conflictgebieden.

Roadrunner® Food Bank of New Mexico

Roadrunner® Food Bank is de grootste voedselbank in Mexico, die kosteloos levensmiddelen verstrekt aan hen die moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

Food & Water Watch

Food & Water Watch strijdt tegen de klimaatproblemen, en richt zich op de verantwoording van bedrijven en politiek met betrekking tot voedsel en water.

RAINN

RAINN (Rape, Abuse & Incest National Network) voert programma's uit om seksueel geweld te voorkomen, survivors te helpen en ervoor te zorgen dat daders berecht worden.

Food Bank For New York City

De voedselbank van New York biedt het benodigde voedsel aan de naar schatting 1,5 miljoen New Yorkers die van hen afhankelijk zijn.