FAQ

 • Ja, vanwege de omstandigheden rondom COVID-19 kunnen enkele leveringen wat vertraging oplopen. We danken je voor het geduld.

  In sommige gevallen wel. De meeste vervoerders ondervinden vertragingen bij het bijwerken van track & trace links en bij het bezorgen van pakketten. In sommige gevallen slaan onze vervoerders het scannen van pakketten over in het volgsysteem tot de laatste scan - de bezorging. Dit betekent dat veel van onze klanten geen tracking updates zien en dan - voila - hun pakket wordt geleverd. We hebben dezelfde tracking informatie als jij, maar als het 15 dagen geleden is en je je pakket (of eventuele tracking updates) nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via contact@theskindeep.com

  We vragen je vriendelijk om je geduld. We ondervinden deze issue met vervoerders vanwege de vertragingen die zij hebben. Ons fulfilment centrum vraagt ​​klanten 48 uur te wachten totdat hun tracking link is bijgewerkt. Als je na 48 uur nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen helpen.

  Onze excuses. We weten dat het frustrerend is, maar ons fulfilment center stelt ons alleen in staat claims in te dienen voor bestellingen die tijdens het transport verloren zijn gegaan als vervoerders hun tracking links gedurende 15 opeenvolgende dagen niet hebben bijgewerkt. Als dit gebeurt, kunnen we je een terugbetaling voor je bestelling geven of je een nieuwe bestelling nasturen. Laat het ons na 15 dagen weten via contact@theskindeep.com als je je pakket nog steeds niet hebt ontvangen.

  Hoewel we blij zijn dat je ons wil helpen, hebben we op dit moment niet veel hulp nodig bij het vertalen buiten wat we al hadden gepland. We willen je echter graag toevoegen aan onze database met mogelijke vertalers, dus laat het ons weten en we laten je weten wanneer we je vaardigheden in de toekomst kunnen gebruiken!

  Heel erg bedankt voor je interesse om ons te helpen {THE AND} met nog meer mensen te delen! Een van onze grootste doelen met {THE AND} -project is om verbinding, liefde en de menselijke ervaring in de hele wereld te verkennen. Hier is een link naar ons Local Resident Partnership-formulier waar je meer informatie vindt en waar je ons iets meer over jezelf kunt laten weten. We horen graag van je!

  De Skin Deep is een geweldige plek om te werken, en danken je voor je interesse! Op dit moment bieden we geen stageplaatsen aan, maar we horen graag van je als je geïnteresseerd bent in een toekomstige mogelijkheid. Laat hier een berichtje achter en vertel ons waarom we geluk met jou hebben, en we zullen je toevoegen aan onze mailinglijst, zodat je als eerste weet wanneer er een stageplaats vrijkomt.

  We hebben momenteel geen vacatures, maar zijn altijd op zoek naar geweldige mensen met wie we kunnen samenwerken. Als je geïnteresseerd bent in een kans bij THE SKIN DEEP, check dan geregeld www.theskindeep.com/careers waar we alle vacatures op komen.