CYBER MONDAY: SAVE 15% OFF SITEWIDE, up to 60%!

CYBER MONDAY: SAVE 15% OFF SITEWIDE, up to 60%!

About Us

In 2014 zijn we begonnen met een interactief documentaireproject genaamd {THE AND}.

Het uitgangspunt was simpel: we filmen een emotioneel gesprek tussen twee mensen terwijl ze elkaar persoonlijke vragen stellen en beantwoorden, en we nodigen de kijker uit in die emotionele ruimte. Het werd een succes, en na 55 miljoen views (en een Emmy), besloten we ons volledig te concentreren op het documenteren van menselijke relaties in het digitale tijdperk.

In zes jaar tijd, hebben we meer dan 1000 open en eerlijke gesprekken gefilmd op 17 locaties over de hele wereld. We blijven het spectrum van menselijke emoties verzamelen (en spiegelen) via {THE AND} en {THE AND} Online , we creëeren ruimte voor kwetsbaarheid, openheid en diep luisteren. En dat is nog niet alles.

Via vele andere spannende en meeslepende projecten blijven we de menselijke ervaring in een steeds veranderende wereld verkennen. Onze missie is om 's werelds eerste database met menselijke emoties te creëren - een uitgebreide en toegankelijke bron die zich richt op de universele ervaring van mens-zijn voorbij taal, cultuur en klasse. We hebben ons kaartspel zo ontworpen dat mensen over de hele wereld de unieke {THE AND} -ervaring kunnen hebben terwijl we werken aan het versterken en ontwikkelen van menselijke verbindingen.

{THE AND} Relatie kaartspellen

We hebben ook het kaartspel {THE AND} uitgebracht om {THE AND} thuis te ervaren. Met 199 vragen per kaartspel, helpen de kaarten om eenvoudig en vanaf elke locatie zinvollere relaties te creëren.

Door de verkoop van elf verschillende relatiespecifieke edities (en nog veel meer in de maak), zijn we in staat om nog meer interactieve storytelling platforms te ontwikkelen, zoals THE DIG (die onze tweede World Press Photo voor meeslepende verhalen opleverde), THE WINDOW, en SENIOR ORIENTATION, terwijl we de nieuwe grens van relaties in deze moderne tijd verder verkennen.

Ons Team

Ons team, voornamelijk gevestigd in Brooklyn, NY, is een groep getalenteerde creatievelingen die de kernwaarden van THE SKIN DEEP naleven: integriteit, authenticiteit - en vooral - de erkenning dat er waarde in elk gesprek zit en dat er iets te leren is van elke persoon, elke uitdaging of moment.

We hebben een zeer divers team, met verschillende wereldbeelden, maar streven altijd hetzelfde gemeenschappelijke doel na: het creëren van zinvolle verbinding door middel van meer interactie.

THE SKIN DEEP Values

Bij THE SKIN DEEP zijn onze kernwaarden ons kompas:

INTEGRITEIT
AANWEZIGHEID
TRANSPARANTIE
AUTONOMIE
INTEGRITEIT
AANWEZIGHEID
TRANSPARANTIE
AUTONOMIE
We zijn er om bij te dragen aan het menselijk bewustzijn door de creaties die we aanbieden en onze verbindingen met elkaar.

Ontdek meer

Wil je meer ontdekken? Je kunt hier meer werk van ons vinden: